X

Volodimir Zelenski isi Avertizeaza Cetatenii de Ziua Independentei Ucrainei

Volodimir Zelenski avertizeaza cu privire la bombardamentele masive pe care Rusia le-ar putea desfasura in perioada celebrarii Zilei Independentei Ucrainei, ele fiind in pregatire de ceva vreme, iar de dimineata sirenele aeriene ausunat intr-o buna parte din tara pentru a-I avertiza pe cetateni.

Zelenski le cere ucrainienilor sa fie foarte atenti in aceasta zi pentru ca exista riscul unor bombardamente masive in diverse regiuni din tara, iar asta deoarece rusii vor sa sperie in continure civilii Ucrainei, ca si cum 6 luni de zile n-au facut acest lucru intr-o masura suficient de mare.

“Zelensky avertizează asupra posibilelor bombardamente masive de Ziua Independenței. Președintele Volodimir Zelenski le-a cerut ucrainenilor să fie precauți de Ziua Independenței, 24 august, din cauza riscului ridicat de provocări și bombardamente masive din partea trupelor ruse.

“Mâine este o zi importantă pentru noi toți. Și de aceea această zi, din păcate, este importantă și pentru inamicul nostru”, a spus el.”

This post was last modified on aug. 24, 2022, 12:02 PM 12:02

Disqus Comments Loading...