X

Atentionare de la Centrul INFOTRAFIC al Poltiei Romane privind Traficul pe Valea Prahovei

Atentionarea centrului INFOTRAFIC al Politiei Romane publicat cu doar cateva zeci de minute in urma le spune soferilor care in aceasta perioada intentioneaza sa traverseze Valea Prahovei ca exista riscul serios sa ramana blocati intr-una dintre coloanele de kilometri formate in respectiva zona.

Politia Romana le spune oamenilor unde anume sunt formate coloanele in momentul de fata, si puteti vedea ca exista mai multe zone in care masinile stau insirate pe kilometri intregi de-a lungul DN1, situatie care se va repeta in multe weekend-uri de acum incolo pana in primavara anului viitor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, sunt semnalate valori de trafic pe DN 1 București-Brașov, după cum urmează:

  • Centura de Vest a municipiului Ploiesti, trafic intensificat către Brașov, fără coloane formate la sensurile giratorii;
  • Comarnic, trafic intens pe sensul de mers Ploiești -Brașov, cu coloană în miscare de la km. 101 pana la km. 107;
  • Bușteni, trafic intens cu coloana de autovehicule pe sensul de mers Brașov de la km 129 pana la km. 131, iar pe sensul către Ploiești, între km 138 și 133.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

This post was last modified on aug. 27, 2022, 1:48 PM 13:48

Disqus Comments Loading...