X

Atentionare IMPORTANTA a BRD Romania Transmisa Tuturor Clientilor Azi

O atentionare foarte importanta pentru clientii BRD Romania a fost publicata astazi de catre banca romaneasca, iar asta in ideea de a ii pune in alerta pe clienti in legatura cu o masura foarte serioasa pe care banca o pune in aplicare in cursul urmatoarelor ore.

BRD Romania a afirmat zilele trecute ca in cursul noptii va derula o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile bancare pe care le ofera clientilor din toata Romania, iar in baza acestei masuri, unele dintre serviciile pe care ni le ofera vor deveni nefunctionale peste noapte.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BRD Romania vor avea o buna parte din reteaua bancara nefunctionala peste noapte, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru imposibilitatea de a va folosi serviciile in aceasta perioada de timp, oriunde in Romania.

BRD nu face foarte des lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla deoarece e foarte posibil sa aveti nevoie sa va folositi cardul pentru cumparaturi, sau sa adaugati un card pentru plati cu telefonul, dar din pacate nu veti putea face acest lucru.

Iți reamintim că, din această seară (ora 22.00), până mâine dimineață (ora 06.00), nu vei avea acces la următoarele servicii: operațiuni cu cardul, secțiunea Carduri din YOU, rețeaua de ATM-uri și POS-uri a BRD, înrolarea cardurilor BRD în Apple Pay sau Google Pay.

În tot acest timp, lucrăm să modernizăm sistemele informatice, pentru ca tu să te bucuri de servicii performante!

Ne revedem mâine dimineață!

This post was last modified on aug. 28, 2022, 3:08 PM 15:08

Disqus Comments Loading...