X

Importanta Decizie a ING Bank Anuntata Oficial Tuturor Clientilor Romani

ING Bank si-a anuntat clientii din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru ei, una despre care ar trebui sa stie oricine ii foloseste serviciile chiar acum.

ING Bank a hotarat sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a-si administra mult mai usor platile facturilor pe care le primesc de la diversi furnizori de servicii, si totul prin intermediul HomeBank.

Serviciul “Facturile Mele” pe care cei de la ING l-au implementat pentru romanii din toat tara a fost gandit special pentru a ne notifica in momentul in care primim facturi de la diversi furnizori de servicii.

Dupa ce am primit factura, ne este trimisa o notificare prin care suntem anuntati in legatura cu existenta ei, si ni se ofera de catre ING Romania posibilitatea de a o plati imediat pentru a nu uita de ea.

ING Romania ne ofera optiunea de a plati factura mai tarziu direct din cadrul HomeBank, daca dorim acest lucru, deci nu trebuie sa alegem sa platim pe loc respectiva factura, ceea ce desigur ca este un lucru foarte normal.

ING Bank are pe website-ul sau toate informatiile importante si necesare cu privire la acest sistem, iar mai jos aveti cateva detalii suplimentare.

Ca să poţi face orice vrei tu, nu jogging până la un loc de plătit facturile.

Nu mai trebuie să ții cont de programul altora. Ții cont doar de-al tău. Te plimbi în voie, călătorești, stai la seriale, iar acest serviciu gratuit are grijă ca facturile tale să fie la zi și tot el îți zice dacă plata s-a efectuat sau a eșuat, de exemplu din motive de fonduri insuficiente.

Ca să ai mai mult timp pentru tine și mai puține griji. Ești la mare, la munte, pe canapea sau, în fine, la relaxare. Foarte bine, rămâi acolo! Grijile pentru utilități pot fi 0.

Noi te anunțăm cât ai de plată, imediat ce primim factura; Dacă nu vrei să o platești atunci, te poți întoarce oricând să faci plata în Home’Bank, intri în Plăți din ecranul principal si apoi selectezi Facturi.

Dacă vrei să uiți complet de ele, trebuie doar să activezi butonul “plată automată” și gata – se plătesc singure la data limită de plată, lună de lună.

This post was last modified on aug. 30, 2022, 10:35 AM 10:35

Disqus Comments Loading...