X

IMPORTANTA Notificare a Orange pentru Clientii Proprii si ai Orange, Vodafone, Telekom

Orange a publicat o informare extrem de importanta astazi pentru milioane de romani din toata tara, nu doar clientii sai, iar asta pentru ca a decis sa le dezvaluie romanilor o foarte impresionanta realizare care mentine compania, teoretic, in topul grupurilor de telecomunicatii din tara.

Orange ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca reteaua sa de telecomunicatii ramane superioara celor de la Vodafone, Telekom, DIGI Mobil, cand vine vorba despre serviciile care sunt oferite pentru clientii care platesc pentru a beneficia de telefoni emobila, sau internet mobil.

Romanii care aleg serviciile Orange Romania, vor beneficia de cele mai mari viteze de internet mobil, si cea mai buna calitate a apelurilor, plus cea mai buna acoperire, conform unui unui audit facut pentru infrastructura de telecomunicatii pe care o are grupul francez in Romania.

Orange Romania are in aceasta pagina

de pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la rezultatele acestui test despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar daca sunteti interesati sa le aflati, atunci stiti unde trebuie sa mergeti pentru a vedea detaliile publicate de catre operator.

În urma studiului efectuat în perioada 23.11.2021 – 21.12.2021 de către auditorul Systemics-PAB, Orange s-a clasat pe primul loc în ceea ce priveşte calitatea serviciilor de voce și date oferite în România.

Efectuat în cele mai populate 22 de oraşe din ţară, dar şi pe drumurile de legătură dintre acestea, auditul a analizat performanţele principalilor operatori de telecomunicaţii din România.

Cu un punctaj Speed Score™ de 72.60 și viteze medii de transfer de 52.97 Mbps pentru download și 14.32 Mbps pentru upload, Orange a fost certificată cea mai rapidă rețea mobilă.

This post was last modified on sept. 3, 2022, 2:31 PM 14:31

Disqus Comments Loading...