X

Rusia are Probleme Majore in Indeplinirea Obiectivelor in Ucraina

Rusia are probleme majore in indeplinirea obiectivelor din Ucraina cand vine vorba despre ocuparea teritoriilor pe care armata sa le vizeaza si le ataca in momentul de fata, iar asta pentru ca armata Ucrainei continua sa lupte cu o forta ridicata pentru a impiedica ocuparea unor teritorii noi din tara.

Conform informatiilor furnizate de catre Ministerul Apararii din Marea Britanie, armata rusa a inaintat doar un singur kilometru pe saptamana in Donbas in ultimele saptamani, deci vorbim despre progrese minore pe care le vedem, ceea ce este o veste excelenta.

“Rusia ratează în mod repetat termenele limită pentru a ocupa întregul Donbas. Autoritățile ucrainene au susținut că trupele ruse au un termen limită de 15 septembrie pentru confiscarea întregului Donbas, dar este foarte puțin probabil să reușească acest lucru, a spus Ministerul Apărării din Regatul Unit.

Trupele ruse au avansat doar cu 1 kilometru pe săptămână în Donbas până acum, potrivit ministerului. Termenele ratate vor complica și mai mult eforturile Rusiei de a organiza „referendumuri” false în regiune, se arată în raport.”

This post was last modified on sept. 5, 2022, 10:46 AM 10:46

Disqus Comments Loading...