X

ING: SCHIMBARILE Oficiale despre care sunt Notificati Clientii Romani

ING are vesti grozave pentru clientii din toata Romania cu o informare oficiala pe care a publicat-o, si care ne dezvaluie o serie de schimbari importante despre care ar trebui sa stim daca folosim aplicatia Home’Bank pentru telefoanele mobile in momentul de fata in Romania.

ING spune ca actualizarea lansata zilele acestea pentru aplicatia Home’Bank ne ofera posibilitatea de a adauga si edita cardurile de fidelitate direct din aplicatie, deci practic vom avea o experienta mult mai buna in ceea ce priveste gestionarea acestor tipuri de carduri de acum incolo.

Mai mult decat atat, ING Romania ne permite sa recuperam mai usor username-ul fara a mai apela banca, sau a cauta documente mai vechi pentru a urma acest proces, schimbarea parolei fiind deasemenea mult mai usoara incepand din acest moment, ceea ce desigur ca este o veste excelenta.

ING Romania spune ca a rezolvat si problema cu logo-ul care aparea din senin, dar si cu paginile albe care erau afisate in cadrul aplicatiei pe care o folosim, deci per total vorbim despre vesti excelente pentru toti cei care decid sa foloseasca aplicatia Home’Bank pe oricare dintre propriile telefoane.

Începem toamna cu o recoltă bogată de mici funcționalități care să-ți facă viața mai simplă. De acum poți adăuga și edita cardurile de fidelitate direct în aplicație, îți recuperezi pe loc username-ul (fără apeluri și fără să cauți în documente mai vechi) și poți să-ți schimbi ușor parola.

Extra, am rezolvat și problema cu logout-ul din senin și cu paginile albe care apăreau în aplicație.

Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.

This post was last modified on sept. 8, 2022, 5:31 PM 17:31

Disqus Comments Loading...