X

Rusia Recunoaste Oficial Prima Infrangere in Razboiul din Ucraina

Rusia recunoaste pentru prima oara o infragere intr-o batalie a razboiului din Ucraina, conform Institutului pentru Studierea Razboiului din SUA, aceasta fiind o premiera care arata ca pana si rusii pot sa admita atunci cand sunt invinsi intr-o anumita regiune a Ucrainei in bataliile realizate.

Conform institutului american, Rusia a recunoscut infrangerea din Harkov, iar propagandistii sai incearca sa explice de ce s-a intamplat acest lucru, cautand si diversi vinovati pentru trupele care au fugit din fata ucrainienilor, dar si tehnica militara care a fost lasata in urma de catre cei care incercau sa scape.

“Kremlinul recunoaște înfrângerea pentru prima dată de la începutul războiului.

Oficialii ruși și propagandiștii mass-media discută în prezent motivele înfrângerii Rusiei în Oblastul Harkov, a scris Institutul pentru Studierea Războiului în ultima sa actualizare.

Ministerul rus al Apărării a încercat să explice înfrângerea Rusiei în mod similar cu „gestul de bunăvoință” al retragerii sale din Insula Șerpilor sau cu decizia de a acorda prioritate „eliberarii” Donbasului după înfrângerea acestuia în jurul Kievului, dar răspunsul a fost criticat online, a spus ISW. .

Grupul de reflecție american a mai spus că „sursele de la Kremlin lucrează acum pentru a-l elibera pe Putin de orice responsabilitate pentru înfrângere” și încearcă să dea vina pe „consilierii militari subinformați din cercul lui Putin”.”

This post was last modified on sept. 14, 2022, 11:40 AM 11:40

Disqus Comments Loading...