X

Raiffeisen Bank: Informarea de URGENTA Transmisa pentru Toti Clientii Romani

Raiffeisen Bank a emis o informare de urgenta pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care va afecta un numar mare de clienti din toat atara, deci trebuie sa stie oamenii ce urmeaza sa se intample in cursul zilei de 18 septembrie.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata Romania ca in noaptea zilei de 18 septembrie urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta care vor afecta un numar foarte mare de clienti din toata tara, foarte multe dintre serviciile pe care le ofera banca urmand a fi intrerupte in aceasta perioada.

Conform informatiilor oficiale, Raiffeisen va intrerupe serviciile de tranzactii online cu cardurile de debit, inclusiv cele la comercianti sau bancomatele normale si multifunctionale, RaiPay urmand a fi deasemenea afectat, impreuna cu Raiffeisen Smart Market, Call Center-ul, consultantul ANA, sau sistemul de OpenBanking.

Raiffeisen Smart Mobile pentru clientii persoane fizice si juridice, Raiffeisen SmartToken, Raiffeisen Online pentru persoane juridice, Raiffeisen Smart Business, Noul Raiffeisen Online IMM fiind deasemenea incluse in programul de mentenanta, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos.

Raiffeisen face toate aceste lucrari pentru a imbunatati serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, astfel ca e important sa stiti despre ceea ce se intampla, iar asta deoarece e foarte posibil sa aveti nevoie sa folositi vreunul dintre aceste servicii, dar sa nu o puteti face din cauza lucrarilor.

This post was last modified on sept. 15, 2022, 4:59 PM 16:59

Disqus Comments Loading...