X

Anuntul Ingirjorator al lui Volodimir Zelenski privind Centrala Nucleara Zaporojie

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia critica inregistrata la centrala nucleara Zaporojie, iar asta pentru ca vorbim despre pericol existent in continuare din cauza faptului ca Rusia refuza sa renunte la controlul asupra ei, si mentine tehnica militara in locatie in aceasta perioada.

Volodimir Zelenski incearca sa-i convinga pe partenerii occidentali sa demilitarizeze centrala nucleara Zaporojie, insa nu are prea mult succes, acest proces fiind unul foarte complicat, si cu sanse mici de reusita prin fortarea Rusiei.

A avut o întâlnire cu reprezentanții centrelor analitice din Europa și Statele Unite ale Americii.

Le sunt recunoscător pentru curajul de a veni la Kiev în timpul războiului și pentru ajutorul oferit, deoarece datorită acestuia, Ucraina a câștigat deja o serie de victorii asupra ocupanților și va putea câștiga războiul cu Rusia.

Consider că este important să nu se reducă presiunea asupra ocupanților în ceea ce privește demilitarizarea Centralei Nucleare Zaporizhzhia, să se întărească sprijinul de apărare al Ucrainei, în special în ceea ce privește sistemele de apărare aeriană, și să se recunoască în continuare Rusia ca stat sponsor al terorismului. Acest lucru este extrem de relevant și necesar atât pentru țara noastră, cât și pentru întreaga lume civilizată.

This post was last modified on sept. 16, 2022, 12:32 AM 00:32

Disqus Comments Loading...