X

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Ororile din Orasul Izium

Volodimir Zelenski vorbeste despre ororile din orasul Izium din Ucraina, acolo unde s-au descoperit gropi comune in care au fost aruncate sute de cadavre ale cetatenilor torturati si ucisi de catre armata Rusiei in perioada in care aceasta localitate a fost ocupata, insa nimeni nu stie daca asta e tot ce va fi descoperit.

Volodimir Zelenski vorbeste despre faptul ca tortura este o practica raspandita in teritoriile ocupate de catre armata rusiei in Ucraina, si ca foarte multi oameni sufera atat timp cat traiesc sub controlul Rusiei, deci e posibil ca si in alte orase mari sa fie descoperite orori similare.

“Lucrările de exhumare au continuat astăzi la Izium, regiunea Harkov, la locul înmormântării în masă care fusese găsită. Se efectuează examinări ale cadavrelor. Au fost găsite noi dovezi ale torturii folosite împotriva persoanelor îngropate acolo.

Peste zece camere de tortură au fost deja găsite în zonele eliberate din regiunea Harkov – în diferite orașe și orașe. Pe măsură ce ocupanții au fugit, au aruncat și dispozitivele pentru tortură. Chiar și la gara obișnuită din Kozacha Lopan au fost găsite o cameră pentru tortură și unelte pentru tortură electrică. Este doar o gară!

Tortura a fost o practică răspândită în teritoriul ocupat. Asta au făcut naziștii. Asta fac rusiștii. Și vor răspunde în același mod – atât pe câmpul de luptă, cât și în sălile de judecată. Îi vom identifica pe toți cei care au torturat, care au umilit, care au adus această atrocitate din Rusia aici, pe pământul nostru ucrainean.”

This post was last modified on sept. 18, 2022, 12:33 AM 00:33

Disqus Comments Loading...