X

DIGI Mobil: Vestile GROZAVE Anuntate pentru MILIOANE de Clienti Romani

DIGI Mobil, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, are vesti extrem de bune pentru milioanele de clienti care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iar asta pentru ca este intr-un constant proces de imbunatatire a retelelor de telecomunicatii.

DIGI Mobil si-a actualizat iar pe 22 septembrie hartile cu acoperirea pentru telefonie mobila si internet mobil in Romania, iar mai toate retelele au avut parte de actualizari, mai putin cea 5G, in care nu se mai invsteste de aproape 2 ani si jumatate din cauza statului roman si a licitatiei 5G.

Din pacate, cei de la DIGI Mobil nu spun detaliat ceea ce s-a facut in materie de imbunatatiri pentru retelele de telecomunicatii mobile atunci cand actualizeaza hartile cu acoperirea, deci nu stim in care dintre localitatile din tara exista acoperire mai buna, din pacate, dar procesul in sine e laudabil.

DIGI stie foarte bine ca ai sai clienti se bucura sa beneficieze de acopeire mai buna pentru serviciile de telecomunicatii pe care le folosesc, astfel ca din acest punct de vedere procesul constant de investitii in retele este o veste extrem de buna pentru toti cei care-i folosesc serviciile.

DIGI Mobil nu are cele mai bune servicii de telecomunicatii mobile din Romania in ciuda constantelor investitii pentru imbunatatirea lor, dar are cele mai ieftine servicii, asa ca vorbim despre un compromis pe care milioane de romani il accepta pentru a plati mai putin pe aceste servicii.

This post was last modified on sept. 25, 2022, 3:38 PM 15:38

Disqus Comments Loading...