X

Raiffeisen Bank: Notificarea foarte IMPORTANTA care Vizeaza Clientii din Romania

Raiffeisen Bank transmite o notificare foarte importanta care vizeaza clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in atentia oamenilor ceva despre care ar trebui sa stie, mai ales daca au credite ipotecare, iar asta pentru ca acum documentele legate de ele pot fi obtinute mai usor.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca acum exista posibilitatea de a cere direct de pe website-ul bancii eliberarea documentelor cu privire la derularea creditului ipotecar, deci nu trebuie sa mai mergem in vreo sucursala pentru a afla aceste informatii, insa desigur ca tot trebuie aprobata o cerere vis-a-vis de eliberarea lor.

Decizia celor de la Raiffeisen de a pune in aplicare o masura de acest gen este una foarte buna, iar asta pentru ca totul simplifica foarte mult procesul prin care oricare dintre clientii din romania pot obtine acces la informatii de acest gen in momentul de fata, iar asta vine ca o veste excelenta pentru toata lumea care are un asemenea credit.

Raiffeisen stie foarte bine cat de important este pentru clientii din Romania sa aiba acces la date de acest gen, astfel ca e bine sa fim mereu cat se poate de informati cu privire la ceea ce se intampla pentru a sti ce fel de beneficii si servicii noi sunt oferite pentru noi in mod constant de catre banca, mai ales unele cerute de mult timp.

Ai credit garantat cu ipotecă la Raiffeisen ? Acum poți avea mai ușor documentele oficiale legate de derularea creditului (acord de închiriere, comodat, înstrăinare imobil ipotecat etc).

Poți face o solicitare direct pe site-ul băncii la secțiunea Persoane Fizice -> În sprijinul tău -> Solicitare acorduri privind creditele în derulare.

This post was last modified on sept. 28, 2022, 1:49 PM 13:49

Disqus Comments Loading...