X

Rusia inca Nu Stie care sunt Granitele Regiunilor din Ucraina Anexate

Rusia afirma ca inca nu stie care sunt granitele regiunilor din Ucraina pe care le-a anexat in urma referendumurilor care au avut loc in cursul saptamanilor anterioare, iar asta pentru ca va continua procesul de consultare pentru a afla pana unde isi poate extinde dominatia, ceva ce vine ca o surpriza pentru multa lume.

Kremlinul a afirmat ca trebuie sa se consulte cu populatia locala pentru a afla care sunt granitele regiunilor din Ucraina pe care considera ca le detine incepand de acum, asa ca ramane de vazut cand anume va anunta cat de departe vrea sa-si impuna dominatia, desi e putin probabil sa o faca pentru mult timp.

“Rusia va consulta localnicii cu privire la „granițele” regiunilor anexate Kherson, Zaporizhzhia. Autoritățile ruse „se consultă cu populația locală” pentru a defini „granițele” regiunilor Herson și Zaporizhzhia, a declarat secretarul de presă al lui Putin, Dmitri Peskov.

Peskov a spus că nu există totuși planuri de a organiza noi pseudo-referendumuri în aceste teritorii, a raportat postul de știri rus controlat de stat TASS.”

This post was last modified on oct. 3, 2022, 5:16 PM 17:16

Disqus Comments Loading...