X

Elon Musk da Inapoi, ce Afirma despre Sustinerea Ucrainei in Razboi

Elon Musk a pus internetul pe jar ieri cu o serie de afirmatii privind razboiul din Ucraina care au socat foarte multa lume, si au lasat deasemenea destule persoane cu foarte multe intrebari in legatura cu ceea ce se afla de fapt in spatele aparentului ajutor pe care fondatorul Tesla l-a oferit tarii invadate.

Elon Musk si-a schimbat astazi afirmatiile, spunand ca el inca sustine Ucraina, doar ca e convins ca escaladarea razboiului va aduce probleme si mai mari atat tarii, cat si intregii lumi, ceea ce desigur ca nu a multumit prea multa lume, dar era de asteptat sa se intample si acest lucru pana la urma.

“Musk afirma susține că „încă susține Ucraina”, în timp ce Zelensky îl trage pe Twitter pentru declarații pro-ruse. Zelensky a răspuns postării lui Elon Musk pe Twitter despre războiul Rusiei în Ucraina, cerând oamenilor să voteze care Musk le-a plăcut mai mult – cel care sprijină Ucraina sau Rusia.

CEO-ul Space X și Tesla i-a scris lui Zelensky: „Sustin în continuare foarte mult Ucraina, dar sunt convins că escaladarea masivă a războiului va cauza un mare rău Ucrainei și, posibil, lumii”.”

This post was last modified on oct. 4, 2022, 6:58 PM 18:58

Disqus Comments Loading...