X

Netflix a facut 5 Anunturi IMPORTANTE pentru Milioane dintre Abonati

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, a facut o serie de anunturi extrem de importante pentru abonatii nu doar din intreaga lume, ci si pentru cei din Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit lansarea mai multor filme si seriale care sunt asteptate de catre foarte multi oameni de ceva vreme.

Netflix ne spune ca sezonul 5 al The Crown va fi disponibil pe 9 noiembrie, iar avand in vedere recentele evenimente care au implicat monarhia britanica, el va fi cu siguranta foarte urmarit, insa foarte popular ar putea fi si serialul Wednesday, care va fi oferit incepand cu data de 23 noiembrie, el avand o distributie de exceptie.

Pinocchio este deasemenea un film extrem de asteptat de catre multi abonati ai platformei, el fiind programat pentru lansare in data de 9 decembrie, ub yrna sa fiind asteptata lansarea ROALD DAHL’S MATILDA THE MUSICAL, un film care ar putea face Craciunul mai bun pentru multa lume in acest an.

Netflix are deasemenea programata pentru lansare in data de 19 octombrie a The School for Good and Evil, iar asta pentru ca mai multi actori foarte importanti de la Hollywood vor fi in distributia sa, si puteti vedea mai jos ca vorbim despre Charlize Theron, Kerry Washington, sau Laurence Fishburne.

Un nou sezon, un nou deceniu, o nouă distribuție. Sezonul 5 din The Crown vine pe 9 noiembrie. Bună seara, Wednesday, te-aștept ca și când | disponibil din 23 noiembrie. Pinocchio este o poveste pe care crezi că o știi, dar nu o așa cum o văd Guillermo del Toro și Mark Gustafson. Din 9 decembrie.

Un mic geniu poate face o mare diferență. ROALD DAHL’S MATILDA THE MUSICAL | din 25 decembrie. A mai rămas o săptămână până The School for Good and Evil își deschide porțile. Să nu întârzii! The School for Good and Evil | din 19 octombrie | Cu Charlize Theron, Kerry Washington, Sofia Wylie, Sophia Anne Caruso, Michelle Yeoh, Kit Young și Laurence Fishburne.

This post was last modified on oct. 16, 2022, 3:21 PM 15:21

Disqus Comments Loading...