X

BRD Romania: IMPORTANT Anunt de URGENTA pentru Toti Clientii Romani

BRD Romania le transmite tuturor clientilor din Romania un mesaj de urgenta despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca le aduce in atentie o serie de masuri extrem de importante pe care le va pune in aplicare in cursul zilei de maine. BRD Romania le spune tuturor clientilor din Romania ca maine, 22 octombrie 2022, urmeaza sa desfasoare o serie de lucrari de mentenanta care vor afecta functionalitatea serviciilor pe care le ofera.

BRD Romania vorbeste despre faptul ca orice tranzactii facute dupa ora 13:30 in cadrul BRD@ffice vor fi procesate abia in ziua urmatoare, conform orarului de weekend, exceptie facand schimburile valutare, care nu vor putea fi realizate din pacate. Incepand cu oda 13:30 si pana la 23:30, BRD Romania spune ca serviciile, MyBRD Net, MyBRD Mobile si YOU vor fi disponibile, dar tranzactiile vor fi procesate a doua zi, soldul nu va fi actualizat, inregistrarea in YOU nefiind disponibila.

BRD Romania: IMPORTANT Anunt de URGENTA pentru Toti Clientii Romani

BRD spune deasemenea ca in acelasi interval orar, clientii din toata Romania nu vor putea face Plati Instant astfel ca nu veti avea posibilitatea de a trimite bani foarte rapid, asa cum se intampla in momentul de fata. In ceea ce priveste restul serviciilor, BRD spune ca la bancomate incepand cu ora 13:30 nu vom mai putea face schimburi valutare, nu vom mai putea plati facturi, nu vom putea depune bani, dar nici nu vom mai putea retrage bani.

BRD transmite deasemenea faptul ca serviciile MyBRD SMS si Vocalis nu vor functiona in 22 octombrie intre orele 13:30 si 23:30, iar desi Contact Center-ul va functiona pana la ora 20:00, dupa 13:30 va putea fi ajutor limitat din cauza indisponibilitatii unor servicii. BRD Romania a luat aceasta decizie special pentru a rezolva diverse probleme care exista cu sistemele sale, dar si pentru a le imbunatati, astfel ca indisponibilitatea are o logica, in final.

BRD Romania da de inteles ca incepand cu ora 23:30 lucrurile vor reveni la normal in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera in Romania, asa ca merita sa fiti atenti la ceea ce se intampla, pentru ca e posibil sa aveti unele batai de cap, in final.

This post was last modified on oct. 21, 2022, 4:32 PM 16:32

Disqus Comments Loading...