X

WhatsApp ne ATENTIONEAZA, ce Trebuie sa Stii daca ai iPhone, sau Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, le transmite un mesaj foarte importanta miliardelor de oameni care folosesc aplicatia pe iPhone si Android, incercand sa le aduca in atentie cat de importanta este securizarea mesajelor care sunt transmise de catre oameni in fiecare zi.

WhatsApp ne arata in clipul video de mai jos o comparatie intre siguranta de care beneficiaza SMS-urile si mesajele criptate din platforma sa, comparand vechea tehnologie cu trimiterea de biletele cu porumbei, mesajele trimise prin aceasta tehnica antica putand fi interceptate si citite de catre oricine.

Practic, vedem cum continua campania de informare a celor de la WhatsApp Messenger pentru a convinge oamenii din intreaga lume in legatura cu faptul ca siguranta mesajelor trimise catre alte persoane este foarte importanta, si ca e bine sa ne gandim sa folosim doar servicii care ne protejeaza informatiile personale.

WhatsApp Messenger nu este singura platforma de la care vedem actiuni de acest gen, iar asta pentru ca si alte platforme similare au facut aceleasi tipuri de lucruri, deci ramane doar sa vedem in ce masura toate promisiunile pe care le tot face compania americana nu se dovedesc a fi simple minciuni, iar criptarea ar fi usor de spart.

5,5 miliarde de SMS-uri necriptate sunt trimise în fiecare zi. Cu WhatsApp, mesajele tale nu vor fi unul dintre ele. Treceți la o nouă eră a confidențialității personale cu criptarea automată de la capăt la capăt. Mesaj în privat. Fără porumbei. WhatsApp.

This post was last modified on oct. 23, 2022, 1:20 PM 13:20

Disqus Comments Loading...