X

Ministrul Apararii: Decizia ULTIMA ORA Anuntata Tuturor Romanilor Astazi

Ministrul Apararii a facut astazi un extrem de important anunt de ultima ora pentru milioanele de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca a luat decizia de a anunta in mod oficial depunerea demisiei din cadrul functiei pe care o detine in momentul de fata in cadrul Guvernului Romaniei.

Ministrul Apararii spune ca si-a depus demisia direct la premierul Romaniei, afirmand ca motivul din cauza caruia a hotarat sa isi dea demisia este bazat pe faptul ca nu poate colabora cu Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, astfel ca in perioada urmatoare va fi inlocuit cu un alt ministru ales de catre PSD.

“În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale. Redau, mai jos, textul integral: Domnului Prim Ministru al Guvernului României Nicolae – Ionel Ciucă.

DEMISIE! Subsemnatul, Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție. Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei.

Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.”

This post was last modified on oct. 24, 2022, 3:45 PM 15:45

Disqus Comments Loading...