X

Rusia va Desfasura Exercitii Militare Nucleare in Urma celor ale NATO

Rusia intentioneaza sa desfasoare o serie de exercitii militare nucleare in cursul perioadei urmatoare, iar asta pentru ca pana in data de 30 octombrie se desfasoara exercitii militare similare desfasurate de catre aliatii NATO, deci era de asteptat ca rusii sa faca ceva similar imediat dupa.

Rusia inca nu a notificat SUA, sau alte tari occidentale, cu privire la planurile sale legate de exercitiile militare, insa avand in vedere felul in care se desfasoara acestea in mod obisnuit, nici nu prea e nevoie de vreo notificare in cazurile de acest gen, pentru ca majoritatea tarilor stiu deja ce se intampla.

“Rusia intenționează să efectueze exerciții nucleare „Grom”. Rusia intenţionează să-şi organizeze exerciţiile nucleare regulate după exerciţiile NATO care se vor încheia pe 30 octombrie, relatează Ukrainian Defence Express.

Reuters, citând un înalt oficial militar american, a raportat pe 17 octombrie că Rusia nu a notificat încă SUA cu privire la exercițiile forțelor sale nucleare, ceea ce este obligat să le facă în temeiul Noului Tratat START.”

This post was last modified on oct. 25, 2022, 8:26 PM 20:26

Disqus Comments Loading...