X

Rusia afirma ca Este Pregatita pentru a Negocia Oprirea Razboiului din Ucraina

Rusia, prin vocea ministrului sau de externe, Sergey Lavrov, afirma ca este pregatita sa negocieze oprirea razboiului din Ucraina, asa cum era inclusiv acum cateva luni, dar stim cu totii cum s-au terminat acele discutii, asa ca in momentul de fata putina lume mai crede in aceste afirmatii facute de catre oficialii de la Kremlin.

Lavrov afirma ca Rusia este hotarata sa ajute locuitorii diin regiunile de est si sud ale Ucrainei sa scape de sub un regim care este absolut inacceptabil, ceva ce desigur ca vine ca un anunt care sa surprinda foarte multa lume in contextul in care vorbim despre foarte multe deportari, foarte multe persoane ucise, etc.

“Suntem hotărâți să ajutăm poporul din estul Ucrainei să se elibereze de povara acestui regim absolut inacceptabil. Cu siguranță vom ajuta poporul ucrainean să scape de regimul, care este absolut antipopor și antiistoric.

Remarca ministrului rus de externe Serghei Lavrov vine pe fondul eforturilor Ucrainei de a relua exporturile de cereale din porturile sale de la Marea Neagră – ceva care ar ajuta la atenuarea penuriei globale de alimente – în cadrul unui nou acord testat de o grevă rusă asupra Odesei în weekend.”

This post was last modified on oct. 30, 2022, 3:06 PM 15:06

Disqus Comments Loading...