X

DIGI RCS & RDS: Hotararea IMPORTANTA, ce da cu 50% Reducere Timp de 6 Luni

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din toata Romania, a anuntat o decizie foarte importanta despre care ar trebui sa stie si foarte multa lume, iar asta pentru ca a decis sa ofere nu mai putin de 50% reducere timp de 6 luni pentru cei care decid sa-I devina clienti in perioada urmatoare.

DIGI RCS & RDS a hotarat ca oricare dintre companiile din Romania care iau decizia de a incheia un contract pentru furnizarea de servicii telefonie, sa beneficieze de 50% reducere timp de 6 luni de zile pentru ceea ce contracteaza, si totul fara prea mult efort, asa cum se intampla de obicei lucrurile la DIGI.

Compania le ofera clientilor noi posibilitatea de a incheia contracte pentru abonamente Business Nelimitat, RCS & RDS avand preturi care incep de la 1.65 euro pe luna pentru ele, cu acea reducere de 50%, dupa care preturile revin la normal, dar contractele trebuie incheiate pe o perioada de 24 de luni.

RCS & RDS are aceasta oferta speciala disponibila doar pentru portarile facute in reteaua sa, iar cei care sunt dornici sa-si cumpere si un telefon, au posibilitatea de a lua unul in pana la 24 de rate, deci vorbim despre beneficii foarte bune pentru romanii care chiar sunt dornici sa profite de asemenea oferte.

DIGI RCS & RDS nu are promotii speciale doar pentru companii, ci si pentru romanii obisnuiti, iar daca sunteti interesati de ele, trebuie doar sa mergeti pe website-ul companiei pentru a afla tot ceea ce ne este oferit in momentul de fata de catre ea, si sa profitati inainte ca ofertele sa dispara pentru totdeauna.

This post was last modified on nov. 3, 2022, 8:36 AM 08:36

Disqus Comments Loading...