X

WhatsApp: Notificarea Oficiala MAJORA cu Schimbari in iPhone si Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in fiecare zi, are anuntate in mod oficial doua schimbari majore la care compania Meta, Facebook, a lucrat de foarte multa vreme, ele fiind disponibile in mod oficial impreuna cu noul sistem de Comunicati bazat pe combinarea de grupuri.

WhatsApp a anuntat in mod oficial, prin vocea CEO-ului Meta, Facebook, ca separat de Comunitati, incepand de acum avem inclusiv posibilitatea de a crea sondaje in cadrul grupurilor de conversatii, si putem sa intrebam oamenii din interiorul lor despre diverse subiecte de interes pentru noi, sau alta lume.

Mai mult decat atat, conform lui Mark Zuckerberg, incepand cu cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger avem disponibila si o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a face apeluri video in grupuri de pana la 32 de persoane, o schimbare care va ajuta extrem de multa lume, in final.

WhatsApp Messenger face toate aceste schimbari pentru a imbunatati radical experienta de folosire a platformei de mesagerie, dar si pentru ca exista deja platforme concurente care ofera functii similar, deci era de asteptat sa vedem ceva similar venind inclusiv de aici in momentul de fata pe telefoane.

Astăzi lansăm Comunități pe WhatsApp. Îmbunătățește grupurile prin activarea subgrupurilor, a mai multe conversații, a canalelor de căutare și multe altele. De asemenea, lansăm sondaje și apeluri video de 32 de persoane. Toate sunt securizate până la criptare, astfel încât mesajele voastre să rămână private.

This post was last modified on nov. 7, 2022, 10:53 AM 10:53

Disqus Comments Loading...