X

BRD Romania Publica o Informare IMPORTANTA pentru Clientii din Toata Tara

BRD Romania, una dintre bancile cele mai importante din Romania, le vorbeste tuturor romanilor despre una dintre cele mai importante decizii pe care a luat-o in ultima vreme, iar asta pentru ca in cursul acestor ore inca mai are oferte de Black Friday pentru romanii din tara care sunt interesati de ele.

BRD Romania vorbeste mai jos despre unele dintre surprizele care sunt disponibile ca parte a acestor oferte speciale pentru Black Friday, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere romanilor foarte multe noutati extrem de interesante in aceasta perioada speciala in care lumea se asteapta la reduceri.

Puteti vedea ca BRD are oferte atat la conturi si carduri, cat si la credite, sau depozite, astfel ca nu trebuie sa va limitati in ceea ce priveste lucrurile de care puteti profita, iar asta pentru ca exista foarte multe promotii extrem de interesante care sunt disponibile pentru noi, totul pentru o perioada scurta de timp.

BRD spune ca doar astazi mai putem profita de ofertele speciale care exista, astfel ca nu trebuie sa trecem cu vederea ceea ce este anuntat in mod oficial, iar asta pentru ca dupa acest weekend nu vom mai avea disponibile reduceri similare, asa ca fiti foarte atenti la toate reducerile care sunt listate.

Hei, ai ales deja unul dintre produsele BRD de Black Friday? Azi este ultima zi în care te poți bucura de oferte speciale! Stocul este limitat, deci hai pe website. să rezervi oferta favorită! De Black Friday poți să și economisești. Nu doar să cheltui. Alege unul dintre depozitele din ofertă și bucură-te de dobânzi preferențiale.

Pachetul Card de Zi cu Zi sau Pachetul Card Gold? Indiferent care e alegerea ta, de Black Friday ai ZERO lei comision de administrare lunară și multe alte beneficii, printre care și mobile și internet banking YOU gratuit!

This post was last modified on nov. 13, 2022, 6:45 PM 18:45

Disqus Comments Loading...