X

Netflix Pregateste Noi Filme, Seriale, Animatii care vor SURPRINDE multi Abonati

Netflix a luat o hotarare extrem de importanta care va avea un efect foarte important pentru sutele de milioane de oameni din intreaga lume care platesc pentru abonamente in platforma, sa iar asta deoarece este asteptata lansarea a nu mai putin de 15 filme, seriale, sau animatii bazate pe jocuri populare.

Netflix colaboreaza cu unele dintre cele mai cunoscute companii dezvoltatoare de jocuri pentru a le aduce jucatorilor din intreaga lume filme, seriale, sau animatii bazate pe povestile unor jocuri de foarte mare succes, iar asta pentru ca a mai lansat titluri de acest gen, si a avut mare succes cu ele.

Assassin’s Creed, Beyond Good & Evil, Bioshock, Castlevania: Nocturne, Devil May Cry, Dragon’s Lair, Far Cry 3: Blood Dragon, Gears of War, Horizon Zero Dawn, Pokemon, Sonic Prime, Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Splinter Cell, sau Tomb Raider, sunt titlurile pe care le putem astepta de la Netflix in urmatoarele luni.

Netflix stie foarte bine ca exista multi fani ai acestor jocuri care sunt extrem de interesati sa vada filme, seriale, animatii, bazate pe jocurile pe care ei le iubesc, si din moment ce e in cautare de abonati noi, e de asteptat sa vedem aceste titluri disponibile destul de curand pentru intreaga lume.

Netflix investeste sume serioase de bani pentru a produce toate aceste titluri, astfel ca vom vedea multe productii extrem de interesante in viitorul nu foarte indepartat, dar asteptarile sunt extrem de mari in ceea ce priveste productiile care sunt in momentul de fata in plina pregatire la compania americana.

This post was last modified on nov. 14, 2022, 7:14 PM 19:14

Disqus Comments Loading...