X

LIDL Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Romani de Acum

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cel mai mare numar de magazine in Romania, ii notifica in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce este oferit grautit pentru ei in aceasta perioada, si vorbim despre noi premii extrem de interesante in aceasta perioada.

LIDL Romania a initiat o noua campanie speciala de Craciun pentru clientii din toata Romania, iar scopul ei este de a le oferi oamenilor posibilitatea de a castiga o serie de premii care sunt oferite doar o singura data in an, dar care cu siguranta vor fi extrem de interesante pentru multi oameni acum.

Conform celor de la LIDL, inainte de Craciun avem ocazia de a castiga o serie de premii extrem de interesante care au in centru un Volvo XC90 Ultimate, 5 laptop-uri HP ENVY x360, sau 3 folotii de masaj Masatto, iar pentru acest lucru nu trebuie sa facem chiar atat de multe precum v-ati imagina.

LIDL spune ca pentru a castiga oricare dintre aceste premii speciale, trebuie doar sa cumparam produse de minim 100 de LEI din oricare dintre magazinele sale, printre care sa se numere si unul de la Deluxe, iar apoi sa inscriem bonul fiscal de cumparaturi in cadrul unui formular de pe website-ul sau, ori prin SMS.

Gama Deluxe îți aduce premii surprinzătoare! Cumpără, în perioada 14 noiembrie – 31 decembrie, de minimum 100 lei și cel puțin un produs Deluxe, înscrie codul unic de pe bonul fiscal în formularul de pe website, sau prin SMS la 1814 și poți câștiga!

Este o plăcere să te pregătești de Crăciun când nu trebuie să-ți faci griji în privința bugetului. Cu bunătăți Deluxe, la prețul Lidl, vei încânta musafirii cu o masă de sărbătoare bogată și rafinată.

This post was last modified on nov. 16, 2022, 10:40 AM 10:40

Disqus Comments Loading...