X

Volodimir Zelenski: Importantele Anunturi Oficiale in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia razboiului din Ucraina in momentul de fata, dar si despre atrocitatile care au fost, si sunt in continuare comise de catre rusi, iar asta pentru ca oricare dintre orasele in care acestia au intrat, au fost distruse aproape in totalitate, dar au avut si localnicii persecutati.

Volodimir Zelenski lauda in acelasi timp si tot ajutorul de care are parte Ucraina, pe toate planurile, iar asta deoarece tara a fost sustinuta din foarte multe directii de catre extrem de multe tari, si de catre extrem de multi oameni, si asta nu se va opri prea curand.

“Când Ucraina cere ajutor în acest război, nu este doar o ciocnire între state. Aceasta este o ciocnire a două atitudini opuse față de oameni și față de viață.

Când Rusia vine în oraș, nu mai rămâne nimic din viața normală. Aduce represiune și abuz.

Când steagul ucrainean revine pe teritoriul eliberat, facem totul pentru ca viața normală să revină odată cu el. De aceea, Ucraina este atât de recunoscătoare tuturor celor care ne susțin, apărarea, finanțele și reconstrucția noastră. Acesta este literalmente un ajutor care salvează vieți.

În cadrul discursului adresat participanților la Congresul primarilor și șefilor municipalităților din Franța, el a îndemnat să fie specific în a ajuta și susține protecția orașelor și comunităților noastre împotriva terorii.

Ucraina va fi întotdeauna recunoscătoare tuturor celor care luptă împotriva ocupanților ruși, tuturor celor care lucrează pentru victoria noastră, tuturor celor care, deși nu sunt un soldat de profesie, își au victoriile asupra ocupanților și tuturor celor care apără libertatea împreună cu noi.

Trebuie să continuăm să ne menținem toată puterea și rezistența unită pentru a atinge obiectivul principal: eliberarea întregului teritoriu al Ucrainei și a întregului nostru popor.”

This post was last modified on nov. 23, 2022, 12:24 AM 00:24

Disqus Comments Loading...