X

BANCA Transilvania: Notificarea Oficiala, SCHIMBARILE Importante pentru Clienti

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, isi anunta clientii din intreaga tara in legatura cu o schimbare foarte importanta pe care a realizat-o pentru ei, una pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca in vreun fel cu vederea in momentul de fata, pentru ca ar putea regreta.

BANCA Transilvania isi anunta clientii din intreaga tara in legatura cu faptul ca a luat decizia de a isi actualiza aplicatia BT Pay pentru iPhone, iar ca parte a update-ului a decis sa implementeze o noua interfata pentru a oferi o experienta mai buna de folosire pentru utilizatorii din intreaga tara chiar acum.

Conform celor de la BANCA Transilvania, interfata aplicatiei BT Pay a fost regandita pentru a le oferi oamenilor mai multa usurinta cu care sa acceseze functiile importante de care au nevoie in cadrul ei, iar daca ati actualizat deja aplicatia, atunci aveti o idee cu privire la modul in care totul arata si functioneaza.

BANCA Transilvania a rezolvat cel mai probabil diverse probleme de functionare pe care versiunile anterioare ale aplicatiei BT Pay le-a avut pe iPhone, dar nu e exclus sa fi imbunatatit inclusiv performantele generale pe care aplicatia le ofera, asa ca e bine sa aveti in vedere inclusiv acest aspect.

BANCA Transilvania nu a spus acest lucru in lista de schimbari pentru noua versiune a aplicatiei, dar nu e exclus sa fi fost facute modificari inaintea implementarii vreunor functii noi, aplicatia fiind distribuita in mod gratuit prin App Store, si e important sa nu o descarcati de altundeva decat de acolo.

BT Pay are un nou look. Ți-am pregătit o experiență nouă ca să te poți bucura din plin de app.

This post was last modified on nov. 24, 2022, 12:38 PM 12:38

Disqus Comments Loading...