X

Engie: IMPORTANTE Informatii pentru Clientii din Toata Romania

Engie, unul dintre foarte importantii furnizori de servicii de energie electrica si gaze naturale pentru clientii din toata Romania, a publicat o serie de informatii foarte importante despre care trebuie sa stie oricare dintre cei care beneficiaza de serviciile sale in momentul de fata, si e bine sa stiti ce spune.

Engie vorbeste in cadrul website-ului sau despre faptul ca oricare dintre clientii din toata Romania se poate bucura de programarea unui serviciu tehnic direct prin intermediul platformelor online pe care compania le pune la dispozitia noastra, existand un calendar dintre care putem alege datele care ne sunt potrivite.

Cei de la Engie Romania spun ca putem alege oricare dintre serviciile tehnice care ne sunt puse la dispozitie pentru a face o programare, putem sa alegem inclusiv modificarea unei programari existente, totul putand fi controlat foarte simplu, si usor, direct prin intermediul website-ului companiei chiar acum.

Engie Romania vrea sa le ofere clientilor din toata tara doar cele mai bune experiente pentru programarea de servicii tehnice, si nu numai, pentru a realiza totul cat mai simplu, trebuie sa folosim platforma MyEngie, acolo fiind disponibile toate optiunile pentru programarea de servicii tehnice, si nu numai, chiar acum.

Poți programa simplu și rapid orice serviciu tehnic oferit de ENGIE Romania din contul online. Tot de aici poți modifica o programare deja existentă. Accesează calendarul din secțiunea Servicii tehnice din contul online și verifica disponibilitatea tehnicienilor noștri. Dacă ai găsit o dată și un interval orar potrivite programului tău confirmă opțiunea. Dacă nu ai încă un contul online creează-ți unul chiar acum direct. Detalii despre contul online ENGIE găsești în secțiunea dedicată.

Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, poți solicita o programare/modificarea programării existente prin oricare dintre următoarele modalități: Sună-ne la numărul de Call Center 021.9366, disponibil de luni până vineri în intervalul orar 08:30-19:00. Totuși, dacă online-ul nu e varianta potrivită pentru tine, te așteptăm în oricare dintre centrele de relații clienți.

This post was last modified on dec. 11, 2022, 7:53 PM 19:53

Disqus Comments Loading...