X

Anunturile Ucrainei privind Atacul Major al Rusiei din Ultima Zi

Ucraina a facut in aceasta seara un anunt foarte important cu privire la atacul major cu rachtete pe care Rusia l-a lansat in cursul ultimei zile in mai multe localitati de pe teritoriul sau, premierul tarii afirmand ca acest atac ar fi fost in pregatire de aproximativ 2 saptamani, iar asta si pentru ca multe rachete au fost folosite.

Ucraina recunoaste deasemenea faptul ca nu are capacitatea de a isi distruge inamicul pe toate fronturile pe care lupta, dar si ca nici Rusia nu are capacitatea de a face acest lucru in momentul de fata, dar spera ca lucrurile se vor schimba dupa ce va veni si mai mult armament occidental la inceput de an 2023.

“Rusia și-a petrecut două săptămâni pregătindu-se pentru greva masivă de astăzi – Shmyhal. Potrivit prim-ministrului, țara teroristă pusese mize mari pe această lovitură, dar forțele de apărare aeriană ucrainene s-au comportat incredibil de bine, doborând 54 din cele 69 de rachete.

Șeful serviciilor de informații ucrainene, Budanov: “Nu putem să-i distrugem complet pe toate fronturile și nici ei. Sperăm foarte mult la noi transporturi de arme și la livrări de arme mai moderne”.”

This post was last modified on dec. 29, 2022, 7:48 PM 19:48

Disqus Comments Loading...