X

Anuntul Kaufland la Inceput de 2023, ce da GRATUIT Romanilor de Astazi

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din toata Romania, a anuntat in mod oficial ca vrea sa faca inceputul de an 2023 unul mult mai bun pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa anunte ce va da gratuit pentru oricare dintre romani, chiar daca ei nu merg in mod constant in magazinele sale.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga 5 carduri de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare ca parte a unei promotii speciale care este in momentul de fata in desfasurare, si la care oricine poate sa participe, chiar si daca nu este un client.

Cei de la Kaufland Romania le cer romanilor sa se uite la un episod al celui mai recent show pe care il are in derulare prin YouTube, sa caute descopere codul special de 4 cifre, si sa il scrie in sectiunea de comentarii pentru acel episod de pe pagina de pe YouTube, iar asa sunt inscrisi automat in acest concurs.

Kaufland Romania explica mai jos, dar si pe website-ul sau, tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu aceasta promotie speciala pe care o deruleaza acum, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce se intampla pentru a fi sigur de faptul ca vom putea avea sansa de a castiga premiile pe care le ofera gratuit.

Câștigă unul dintre cele 5 carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei. Cum ? Urmărește al patrulea episod din Puși pe Combinații, găsește codul din 4 cifre ascuns în episod, și scrie-l în secțiunea de comentarii a episodului de pe YouTube!

Găsești episodul pe canalul de YouTube Kaufland Romania. Concurs activ până pe 12 ianuarie, exclusiv pe YouTube. Consultă regulamentul aici. Nu uita că vor fi luate în considerare doar comentariile de pe YouTube. Succes!

This post was last modified on dec. 31, 2022, 9:57 AM 09:57

Disqus Comments Loading...