X

Voldimir Zelenski Confirma Noile Ajutoare Militare Majore de la Occident

Volodimir Zelenski a confirmat in mod oficial astazi faptul ca Ucraina urmeaza sa primeasca si mai mult ajutor militar de ultima generatie de la Occident in perioada urmatoare, iar asta pentru ca separat de tancuri “usoare” din Franta si SUA, plus noi sisteme HIMARS, vor ajunge alte “surprize” in tara.

Volodimir Zelenski a anuntat ca un nou sistem Patriot va fi trimis in Ucraina in perioada urmatoare, dar mai mult decat atat, multa munitie este deasemenea donata de catre diverse tari europene, si totul pentru ca armata ucraineana sa poata rezista in fata atacurilor.

“Astăzi a fost o altă zi diplomatică activă: încă patru lideri ai statelor partenere au fost pe deplin informați despre nevoile de apărare ale Ucrainei și despre cele mai apropiate planuri ale statului terorist.

Rusia nu va putea să-și ascundă în tăcere pregătirile pentru un nou val de agresiune împotriva Ucrainei și a întregii Europe. Lumea va ști în fiecare detaliu cum și când agresorul pregătește o nouă escaladare a acestui război.

Și fiecare nou pas de mobilizare a Rusiei va fi cunoscut lumii chiar înainte de a o face. O vom asigura.Și întărim apărarea Ucrainei în fiecare zi.

Trebuie să discut două lucruri cu toți liderii: mai mult sprijin de apărare pentru statul nostru, adică mai multe arme pentru armata noastră și mai multă protecție pentru toți ucrainenii – protecție pe uscat, pe cer și pe mare.

Și astăzi aș dori să le mulțumesc personal președintelui Biden și cancelarului Scholz pentru decizia de a ne consolida apărarea, o decizie foarte importantă.

Vom avea o altă baterie Patriot și vehicule blindate puternice – aceasta este într-adevăr o mare victorie pentru țara noastră. Toate detaliile și termenii vor fi mâine – după conversația mea cu domnul cancelar.”

This post was last modified on ian. 5, 2023, 11:23 PM 23:23

Disqus Comments Loading...