X

Cererea E.ON de ULTIMA ORA pentru Milioane de Clienti din Toata Romania

E.ON, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, le transmite tuturor clientilor o cerere extrem de importanta despre care trebuie sa stie oricare dintre romanii care in momentul de fata primesc orice fel de servicii de la companie, si e bine sa stiti care e situatia.

E.ON vorbeste mai jos despre cele 3 categorii de persoane care trebui sa depuna o declaratie pe propria raspundere, conform legii 357/2022, pentru a beneficia de pretul plafonat de 0.68 lei/kWh pentru energia electrica pe care o consuma, si e bine sa va uitati cu atentie la detalii pentru a sti daca trebuie sa depuneti ceva, sau nu.

Cererea pe care E.ON Romania o face in momentul de fata are la baza obligatia din lege pentru depunerea declaratiei pe propria raspundere, iar oricare dintre romanii care intra in aceste categorii trebie sa urmeze aceasta procedura, altfel pretul de care vor beneficia nu va fi cel plafonat, asa cum se asteapta.

E.ON Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la modul in care pot fi depuse declaratiile pe propria raspundere in momentul de fata, adica in oricare dintre magazinele sale din toata tara, sau chiar online, de indata ce platforma dedicata pentru acest proces va fi activata de catre companie in mod oficial.

Legea nr. 357/2022 din 13 decembrie 2022, aduce schimbări privind plafonarea prețurilor la clienții finali de electricitate. De la 1 ianuarie 2023, prețurile se stabilesc în funcție de consum. Dacă te afli în cele 3 categorii descrise mai jos, trebuie să completezi o declarație pe propria răspundere pentru a beneficia de plafonul de 0,68 lei/kWh.

Utilizezi dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor; ai în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani în cazul în care urmează o formă de învăţământ; reprezinți o familie monoparentală și ai în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 ani în cazul în care urmează o formă de învațământ.

This post was last modified on ian. 9, 2023, 10:49 AM 10:49

Disqus Comments Loading...