X

Suma URIASA pe care Comisia Europeana a Trimis-o Ucrainei in Razboi

Comisia Europeana a trimis o suma uriasa drept ajutor financiar pentru Ucraina pana in momentul de fata, iar autoritatile europene au creat si un grafic in care prezinta alocarile in decursul ultimelor 11 luni de zile, un total de 10.2 miliarde de euro fiind alocati pana acum.

Comisia Europeana a votat deja acordarea unui ajutor financiar in valoare totala de 18 miliarde de euro pentru Ucraina, o cifra foarte mare, dar care este complet necesara pentru ca ucrainienii sa reuseasca sa reziste in fata atacurilor constante ale rusilor.

“Susținem Ucraina încă din prima zi a agresiunii ruse. Pachetul nostru de asistență macro-financiară va ajuta la menținerea funcționării serviciilor publice, cum ar fi spitalele și școlile, restabilirea infrastructurii critice și asigurarea stabilității macroeconomice.

Mâine vom plăti 3 miliarde EUR din pachetul de asistență macrofinanciară către Ucraina. Este prima tranșă din pachetul de sprijin de 18 miliarde pentru a ajuta Ucraina să își satisfacă nevoile de finanțare în 2023. Vom #StandWithUkraine atât timp cât este nevoie.”

This post was last modified on ian. 16, 2023, 9:55 PM 21:55

Disqus Comments Loading...