X

Survivor: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata Tuturor Fanilor din Romania

Survivor, in continuare cel mai popular reality show din Romania in aceasta perioada din an, a facut un anunt de ultima ora cu o decizie foarte importanta care a fost luata, si despre care trebuie sa stie toti fanii din Romania, pentru ca ea are la baza felul in care vom putea vedea in continuare episoadele pregatite de PRO TV.

Survivor nu va mai avea vreun episod special in cursul acestui weekend, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta, ci vom vedea trei episoade in cursul zilelor de luni, marti, si miercuri, tot de la ora 20:30, asa c apana la inceputul saptamanii viitoare va trebui sa avem rabdare pentru ca spectacolul sa reinceapa.

Conform celor de la Survivor Romania, urmatoarele episoade ne vor aduce noi jocuri, strategii si provocari prin care vor trece toti concurentii care lupta in momentul de fata pentru premiul in valoare de 100.000 de euro oferit de catre cei de la Vodafone, iar spectacolul de pana acum ne-a aratat cat de mult il doresc.

Survivor Romania este transmis in exclusivitate de catre cei de la PRO TV, iar in cursul zilelor trecute unul dintre concurentii importanti a plecat accidentat din cadrul concursului, insa altii au plecat eliminati in urma probelor prin care au trecut, deci spectacolul va continua saptamana viitoare cu mai multe surprize extrem de interesante.

Săptămâna viitoare începe iar nebunia Survivor! Noi jocuri, strategii și provocări. Doar la PRO TV și pe VOYO! Am încheiat bine săptămâna de Survivor! Fiți în continuare cu pe noi pentru a descoperi ce alte surprize îți va mai pregăti cel mai dur reality show din România.

This post was last modified on ian. 19, 2023, 6:53 PM 18:53

Disqus Comments Loading...