X

Guvernul Romaniei Anunta Continuarea Programului Noua Casa in 2023

Guvernul Romaniei a anuntat in mod oficial astazi faptul ca va continua si in anul 2023 programul “Noua Casa”, astfel ca 1.5 miliarde de LEI au fost alocati pentru urmatoarele luni, astfel incat mai multi romani sa poata cumpara casa dorita cu ajutorul unui credit care este garantat de catre statul roman.

Guvernul Romaniei explica mai jos ceea ce inseamna aceasta prelungide a programului “Noua Casa” si in cursul anului 2023, asa ca e bine sa stiti ceea ce se intampla, pentru ca s-ar putea sa puteti profita de noile sume care ne sunt oferite.

Românii care doresc să-și cumpere o locuință, îndeosebi tineri și familii tinere, vor beneficia și anul acesta de garanții guvernamentale, condiții avantajoase de creditare și un avans redus, prin continuarea Programului ”Noua Casă” și în 2023.

Am aprobat la nivelul Guvernului un plafon inițial de 1,5 miliarde de lei, pe care intenționăm să îl suplimentăm dacă se va menține creșterea economică de până acum. Este un program de care au beneficiat de la lansare până acum mai mult de 330.000 de tineri și familii care și-au achiziționat un cămin beneficiind de aceste facilități.

Prin prelungirea acestui program guvernamental de susținere socială dorim să venim în sprijinul cât mai multor români care doresc să-și cumpere o locuință în condiții pe care să și le permită.

This post was last modified on ian. 26, 2023, 11:03 PM 23:03

Disqus Comments Loading...