X

IMPORTANTE Informatii E.ON pentru Clientii Romani privind Facturile Lunare

E.ON, companie de care foarte multi romani depind pentru furnizarea de servicii de gaze naturale si energie electrica, transmite o serie de informatii foarte importante pentru oamenii din toata Romania, iar asta pentru ca explica mai jos cum se compune pretul din contractul de furnizare, in baza caruia se emit facturile lunare.

E.ON explica mai jos faptul ca, in functie de tipul de energie care este furnizata, sunt diverse metode de a stabili pretul facturilor lunare, insa aceste metode sunt stabilite de catre cei de la ANRE, iar companiile de energie trebuie doar sa le puna in aplicare, fara a le putea modifica in vreun fel, sau altul.

In cazul energiei electrice, E.ON Romania explica mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in momentul de fata cand vine vorba despre factura pe care o primim lunar de la companie, iar asta pentru ca aflam ce se ia in calcul atunci cand factura este facuta, si e important sa stim tot, pentru ca putem sa calculam si din timp valoarea facturii.

E.ON Romania stie foarte bine ca foarte multi romani sunt dornici sa afle aceste informatii extrem de importante, pentru ca multi se intreaba cum se creeaza o factura in baza careia ne sunt furnizate serviciile de energie, asa ca merita sa analizati totul cu atentie pentru a sti sigur la ce sa va asteptati in fiecare luna.

Prețul din contract este alcătuit din mai multe componente în funcție de tipul energiei furnizate, electricitate și/sau gaze naturale, unele fiind stabilite și reglementate de către ANRE. De exemplu, pentru energia electrică, prețul e format din: preț de furnizare energie activă abonament zilnic (după caz) tarif de transport și servicii sistem.

Tarif de distribuție, plus taxe precum: contribuția de cogenerare, certificate verzi și acciză. Dintre acestea, doar prețul de furnizare și abonamentul zilnic sunt stabilite de către furnizorul tău. Celelalte, se colectează și se virează conform normelor legale în vigoare către stat și operatorii de transport, respectiv distribuție.

This post was last modified on ian. 27, 2023, 3:08 PM 15:08

Disqus Comments Loading...