X

SCHIMBARILE CEC Bank Anuntate Oficial pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank, una dintre bancile cele mai mari si cele mai vechi din Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe toti clientii sai in legatura cu schimbarile care au fost facute recent pentru ei, si puteti vedea mai jos ca vorbim despre decizii de care va beneficia foarte multa lume, in final, daca-i foloseste serviciile.

CEC Bank explica mai jos modificarile facute in cadrul aplicatiei care este oferita pe iPhone si Android, incepand de acum pentru platile in LEI fiind afisat numele real al beneficiarului, dupa ce introducem IBAN-ul acestuia, masura in sine fiind oferita si de catre alte banci din Romania de putina vreme, si ea este una excelenta.

Conform informatiilor pe care CEC Bank le-a publicat, aceasta functionalitate este disponibila exclusiv pentru bancile care sunt parte a proiectului Transfond, iar asta pentru ca prin intermediul sau isi partajeaza intre ele informatii cu privire la clientii pe care-i au, special pentru a facilita functionalitati de acest gen.

CEC Bank spune deasemenea ca a implementat masuri menite sa imbunatateasca securitatea generala de care beneficiaza aplicatia pe care o folosesc atat de multi oameni de pe telefoanele iPhone si Android in toata Romania, asa ca merita sa va uitati cu atentie la beneficiile care ne sunt oferite chiar acum.

De acum înainte, pentru plăți în lei, după introducerea IBAN-ului veți vedea numele real al beneficiarului. Facilitate disponibilă pentru IBAN-urile băncilor participante la proiectul Transfond. În plus, am implementat măsuri de securitate suplimentare pentru aplicație.

This post was last modified on feb. 2, 2023, 6:47 PM 18:47

Disqus Comments Loading...