X

ATENTIE! E.ON are o Notificare IMPORTANTA care Vizeaza Toti Clientii Romani

E.ON, furnizor principal de electricitate si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani din toata tara, are o notificare extrem de importanta care este adusa in atentia clientilor, iar asta pentru ca in cadrul sau vorbeste despre ceea ce ar trebui sa facem cand achitam facturile care ne-au fost emise.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca atunci cand vrem sa achitam o factura emisa de catre companie, trebuie sa ne asigura ca ea nu are o vechime mai mare de o luna, si sa nu incurcam facturile de gaz cu cele de electricitate, daca facem plata in conturile bancii in mod direct, si nu la un partener, sau pe website-ul sau.

In aceeasi ordine de idei, E.ON Romania ne spune sa avem grija si sa nu platim o factura de servicii in locul celei pentru consum, crezand ca am achitat factura principala de consul, sau chiar una pentru o rata pentru un produs cumparat de la companie, asa ca trebuie sa fim extrem de atenti atunci cand trimitem banii.

E.ON Romania explica mai jos cand apare soldul unei plati in contul nostru de pe website-ul sau, unde apare pe factura emisa de companie codul de incasare, dar si cat dureaza transferul sumelor de bani in conturile bancii, daca platim prin banca, direct din contul nostru, asa ca e bine sa stim toate datele.

Îți recomandăm ca la plată să: nu folosești facturi mai vechi de 1 lună; nu folosești o factură de consum gaz, pentru a plăti consumul de electricitate sau invers; nu folosești o factură de soluții (abonament asistență E.ON ServExpress, rată centrală termică – E.ON Life sau rată aer condiționat – E.ON Cool etc.) pentru plata consumului de electricitate/gaze naturale, atunci când ai facturi distincte pentru acestea.

După plată, poți verifica soldul tău la E.ON, în cel mult 1 zi lucrătoare** după efectuarea plății, printr-un simplu SMS gratuit (mesaj text) la 3730 cu textul SOLD urmat de codul de încasare şi vei primi valoarea soldului, tot prin SMS de la noi. *Codul de încasare apare pe factură, este compus din 10 cifre și începe cu cifra 2 sau 9. **Transferul sumelor achitate spre E.ON poate dura până la 4 zile, în funcție de bancă.

This post was last modified on feb. 4, 2023, 7:36 PM 19:36

Disqus Comments Loading...