X

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Vizita Facuta in Marea Britanie

Volodimir Zelenski a facut astazi o vizita istorica in Marea Britanie, fiind primul presedinte al Ucrainei care a fost primit de catre un monarh britanic, el vizitand deasemenea o baza aeriana in care vor fi antrenati pilotii ucrainieni la standarde NATO pentru a folosi avioane de vanatoare ale aliantei.

“Baza militară britanică Bovington Camp, unde militarii ucraineni se antrenează.

Am văzut cum sunt antrenate echipajele ucrainene pe tancul de luptă principal britanic Challenger și alte vehicule blindate.

Cisterne, parașutiști și mecanici ai Forțelor Armate ale Ucrainei au primit ordinele „Bohdan Khmelnytskyi” de gradul III și „Pentru curaj” de gradul III, precum și medaliile „Pentru serviciul militar în Ucraina”.

Armata noastră se grăbește să dobândească noi abilități cât mai curând posibil, astfel încât să se poată întoarce acasă și să folosească tot ce au învățat pentru a ne elibera teritoriul.

Știm că libertatea va învinge. Știm că Rusia va pierde. Știm că Victory va schimba lumea! El a spus acest lucru în timpul unei adrese în parlamentul britanic.

Regatul Unit mărșăluiește cu noi către cea mai importantă victorie a vieții noastre. Aceasta va fi o victorie asupra însăși ideea de război.

După victorie, orice agresor – indiferent de mărime – va ști ce îl așteaptă dacă va încălca ordinea juridică internațională. Orice agresor care va încerca să împingă granițele cu forța, care va aduce distrugere și moarte altor popoare, care va încerca să-și continue dictatura în detrimentul sângelui altora în războaie criminale și neprovocate, așa cum face Kremlinul. Orice agresor va pierde.”

This post was last modified on feb. 8, 2023, 11:04 PM 23:04

Disqus Comments Loading...