X

America Express: Anunturile de ULTIMA ORA cu Deciziile Luate pentru Competitie

America Express, al doilea cel mai popular reality show al momentului in Romania, a facut doua anunturi de ultima ora in care vorbeste si despre deciziile care au fost luate in mod oficial, iar asta pentru ca in aceasta seara va fi difuzat un nou episod al competitiei pe postul de televiziune Antena 1 in tara noastra.

America Express este difuzat 4 zile pe saptamana, spre deosebire de show-ul competitor, dar are mai multe surprize pregatite pentru concurenti, sau pentru romanii care urmaresc cu mare atentie ceea ce se intampla acolo, iar asta pentru ca vorbim despre decizii de a le oferi romanilor mai mult din ceea ce iubesc.

Conform celor de la America Express, puteti vedea ca si un concurs special este in plina desfasurare in momentul de fata, iar asta pentru ca se ofera unui foarte norocos fan al show-ului posibilitatea de a participa la filmarile pentru sezonul urmator, indiferent unde anume urmeaza sa aiba loc acestea, si pe toata durata desfasurarii lor.

America Express este difuzat de catre Antena 1 in fiecare seara de luni, marti si miercuri la ora 20:30, insa duminica difuzarea are loc la ora 20:00, astfel ca e bine sa stiti din timp cand anume veti putea urmari show-ul vostru preferat, pentru ca daca nu o faceti cand e la TV, va trebui sa il urmariti prin platforma de streaming video a companiei.

“V-ați urcat pe o piramidă greșită!” America Express continuă Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY. America Express și Super Neatza te premiază! Înscrie-te pe VizaDeAmerica.ro și poți fi chiar tu câștigătorul!

Care este miza? 1 abonament pe 1 an la AntenaPLAY și 1 rucsac personalizat America Express, și…..marele premiu, la finalul sezonului, mergi cu echipa la filmările următorului sezon.

This post was last modified on feb. 12, 2023, 1:16 PM 13:16

Disqus Comments Loading...