X

Anunturile Oficiale ale lui Volodimir Zelenski privind Ajutorul pentru Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre ajutorul oficial primit de catre Ucraina in ultima perioada de la diverse tari din intregul glob, iar mai jos puteti afla informatii cu privire la ceea ce a facut presedintele ucrainean in cursul ultimelor 24 de ore.

“Am avut o întâlnire cu delegația rețelei parlamentare globale „Uniți pentru Ucraina”, care a inclus reprezentanți ai parlamentelor a 13 țări europene și ai Parlamentului European.

Vă mulțumim pentru această vizită. Este un semnal important de sprijin. Ne bucurăm că avem parteneri atât de minunați care ne ajută țara să nu-și piardă independența și viața poporului nostru. La urma urmei, oamenii sunt prioritatea noastră cea mai mare.

Am avut o conversație cu președintele Egiptului AbdelFattah Elsisi. Aceștia au vorbit despre consolidarea securității alimentare și a cooperării în deschiderea Ucrainei de hub-uri alimentare în Africa, despre importanța continuării inițiativei de cereale. Ei au susținut obiectivele și principiile Cartei ONU, în special suveranitatea și integritatea teritorială a statelor.

Pe Aleea Curajului a fost dezvelită o placă în onoarea primului ministru al Spaniei, Pedro Sánchez Pérez-Castejón. Am simțit solidaritatea Spaniei încă din primele zile ale războiului pe scară largă. Mulțumesc pentru tot ajutorul și sprijinul!

A doua vizită a prim-ministrului Pedro Sanchez în Ucraina în timpul războiului la scară largă. Atât vizitele, cât și discuțiile noastre sunt cu adevărat importante și întăresc relațiile de prietenie și interacțiunea tuturor europenilor.

Astăzi am primit asigurarea că Spania ne va da tancuri Leopard. Armata ucraineană învață deja să opereze aceste tancuri în Spania. Mă aștept ca un astfel de început al cooperării ucrainene-spaniole să fie completat de alte soluții care ne vor permite să ne eliberăm patria cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru negocieri, domnule prim-ministru Pedro Sánchez Pérez-Castejón!”

This post was last modified on feb. 23, 2023, 11:39 PM 23:39

Disqus Comments Loading...