X

Notificare a BANCA Transilvania cu ALERTAREA Clientilor din Toata Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, ii alerteaza pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o extrem de importanta problema care poate genera un pericol real pentru banii din conturile romanilor care sunt pacaliti de noile atacuri cibernetice care sunt in desfasurare.

BANCA Transilvania prezinta mai jos un mesaj care este distribuit pe retelele de socializare, si din cauza caruia multi romani au fost pacaliti in ultima perioada, el aducand in atentie felul in care sunt derulate pe retelele de socializare fraudele online prin care sunt furati si banii clientilor din Romania acum.

Dupa cum puteti observa si pe mesajul pe care BANCA Transilvania il transmite, ni se recomanda foarte ferm sa nu accesam orice fel de link-uri care sunt incluse in mesajele de acest gen, iar asta pentru ca in acel moment suntem directionati catre un website malitios prin care se incearca furtul datelor noaste personale, sau a banilor.

BANCA Transilvania nu poate sa ne ajute in chiar orice situatie in care avem banii furati printr-o asemenea metoda, astfel ca trebuie sa fim foarte vigilenti, si sa nu ne lasam pacaliti de catre cei care ne vor raul, pentru ca uneori nu vom avea cum sa recuperam banii pe care cei din spatele atacurilor cibernetice ii fura.

Dacă vezi astfel de mesaje în social media, e important să le eviți. Nu da click pe link și nu instala aplicații suspecte. Dacă ți se cer datele tale sau ale cardului, nu le oferi. Stay safe!

Pe Facebok, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok sau Pinterest avem doar pagini oficiale și echipe dedicate care să te ajute atunci când ți-e mai la îndemână să iei legătura cu noi așa. Când îți solicităm numele și numărul de telefon, în mesaj privat, e doar pentru a putea lua rapid legătura cu tine.

This post was last modified on mart. 10, 2023, 5:19 PM 17:19

Disqus Comments Loading...