X

Vladimir Putin Confirma ca Belarus va Gazdui Armele Nucleare ale Rusiei

Vladimir Putin afirma ca Belarus urmeaza sa gazduiasca armele nucleare ale Rusiei, iar pana in data de 1 iulie urmeaza sa fie finalizate si facilitatile militare necesare pentru stocarea rachetelor care au focoase nucleare, astfel ca vom vorbi despre o noua tara dcare poate reprezenta un pericol nuclear pentru NATO.

Vladimir Putin a trimis deja in Ucraina lansatoare de rachete Iskander, care pot avea focoase nucleare, desi nu ar avea inca, insa lucrurile se vor schimba in lunile urmatoare, iar Belarus va deveni o tara cu care foarte multe alte tari vor trata diferit din punct de vedere politic, economic, sau mulitar.

“Belarusul va avea gata un depozit pentru arme nucleare rusești până la 1 iulie. Acest lucru a declarat Putin într-un interviu pentru presa rusă. Potrivit dictatorului din buncăr, depozitul va găzdui focoase nucleare tactice rusești.

Criminalul de război a remarcat că #Rusia a desfășurat deja complexul „Iskander” în #Belarus, care poate fi folosit ca purtător de arme nucleare.”

This post was last modified on mart. 25, 2023, 8:11 PM 20:11

Disqus Comments Loading...