X

Anunturile Orange, ce NU STIAU ca Primesc Milioane de Clienti Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania in acest moment, isi anunta milioanele de clienti in legatura cu ceea ce le este oferit in mod gratuit in momentul de fata ca rasplata pentru loialitatea de a folosi in continuare serviciile furnizate de catre companie in tara noastra in fiecare luna.

Orange explica in cadrul website-ului sau faptul ca oricare dintre clientii din Romania care au abonamente, sau cartele prepay, beneficiaza de o varietate de bonusuri ca parte a Orange Thank You, unul dintre ele fiind acordarea de puncte Thank You in valoare de 20% din valoarea pe care o are o factura emisa.

In cazul in care faceti o reincarcare, Orange Romania va ofera deasemenea 20 de puncte Thank You separat de celelalte beneficii care sunt in mod normal oferite clientilor care folosesc cartele prepay, iar in cazul cumparaturilor online se tripleaza valoarea punctelor acestora, dar numai daca faceti achizitii din magazinul online al Orange.

Orange Romania le mai ofera clientilor de ziua onomastica un bonus cu 10% reducere la achizitiile facute in cadrul magazinului sau online, astfel ca vorbim despre beneficii foarte interesante care sunt disponibile pentru romanii care decid sa profite de sistemul Orange Thank You in momentul de fata in Romania.

La plata online a facturii Orange 20% din valoarea facturii. în puncte Thank You la plata din My Orange sau Orange Money. La reîncărcare din My Orange
20 puncte Thank You la reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange.

La cumpărături din magazinul online. Valoare triplă pentru punctele Thank You la cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. Bonus de ziua onomastică voucher cu 10% reducere pentru accesoriul dorit din magazinul online. Vei primi un SMS prin care îți vom confirma acordarea voucherului.

This post was last modified on mart. 27, 2023, 11:01 AM 11:01

Disqus Comments Loading...