X

Austria a Decis Oficial, Masurile IMPORTANTE Impuse Europei pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Austria a decis in mod oficial masurile foarte importante pe care vrea sa le impuna in tarile Europene, iar in baza lor va fi permisa intr-un final si aderarea Romaniei la Schengen, iar asta deoarece pentru ca vorbim despre schimbari care ar urma sa faca Europa mai putin atractiva pentru migratia ilegala, conform ministrului austriac Gerhard Karner.

Austria vrea sa convinga tarile Europei sa adopte legislatie care sa permita deportarea migrantilor ilegali care ajung pe teritoriul european, in momentul de fata fiind imposibil acest lucru, iar Comisia Europeana a reclamat faptul ca numarul redus de deportari este o problema care trebuie rezolvata, guvernul lui Nehammer cerand cu intensitate acest lucru.

Austria s-a aliat cu multe tari europene pentru a-si duce planurile la indeplinire, ceva ce nu vedem pentru prima oara, totusi, dar chiar si asa, ceea ce vor Gerhard Karner si Karl Nehammer este foarte greu de realizat din cauza lipsei de unitate cand vine vorba despre aceasta problema, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

“Anul trecut am avut un număr dramatic de mare de cereri. În februarie am înregistrat 2.600. Aceasta este încă o lectură ridicată, dar observați o scădere semnificativă de peste 20%. Frâna pentru azil funcționează, dar trebuie să continuăm să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că această tendință este consolidată.

Vara trecută am început să vorbesc despre trimiterea oamenilor înapoi în Siria și Afganistan, ceea ce fac și alte țări. Momentan nu este posibil din punct de vedere legal. Dacă acesta este cazul, în cele din urmă vor exista deportări. Acum trebuie să facem pasul de a aduce acești oameni înapoi în aceste țări în mod voluntar.”

This post was last modified on apr. 6, 2023, 6:43 PM 18:43

Disqus Comments Loading...