X

LIDL Romania: Vestile OFICIALE, ce Anunta ca se SCHIMBA in Magazine pentru Romani

LIDL Romania a hotarat sa faca o serie de schimbari importante pentru magazinele din toata tara, si a decis sa ii anunte pe clientii din Romania cu privire la ceea ce se intampla, iar asta pentru ca exista multe noutati extrem de interesante despre care ar trebui sa stie foarte multa lume la momentul actual.

LIDL Romania vorbeste, in primul rand, despre noutatile pe partea de oferte pentru LIDL Plus, iar asta deoarece acolo exista surprize chiar foarte interesante pentru clientii care vor sa profite de ele, insa desigur ca doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa cum s-a mai intamplat si in alte situatii.

Mai mult decat atat, cei de la LIDL vorbesc deasemenea si despre oferte speciale pentru unelte care pot fi extrem de utile in casele noastre, iar asta pentru ca are o promotie extrem de variata pentru unele care au preturi chiar surprinzator de bune, insa desigur ca totul doar pentru o perioada foarte limitata de timp.

LIDL mai are deasemenea si noi produse in stil frantuzesc pe care le putem cumpara din oricare dintre locatiile sale din tara, si nu uitati ca ele vin impreuna cu un concurs special care ne ofera posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, impreuna cu alte obiecte speciale, cu detalii pe website-ul companiei.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de marți! Ai nevoie de unelte noi pentru atelierul tău ? Te așteptăm de marți cu articolele #Parkside potrivite. Descoperă-le pe toate aici! Bonjour! Hai pe la noi să descoperi deliciile în stil franțuzesc pe care ți le-am pregătit săptămâna aceasta!

This post was last modified on apr. 19, 2023, 12:08 AM 00:08

Disqus Comments Loading...