X

Volodimir Zelenski Anunta Noi Sanctiuni Impotriva Sustinatorilor Rusiei

Volodimir Zelenski anunta noi sanctiuni impotriva sustinatorilor Ucrainei in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca 220 de companii si 51 de persoane fizice intra sub incidenta noilor sanctiuni anuntate in mod oficial de catre presedintele ucrainean.

Volodimir Zelenski explica deasemenea mai jos si eforturile foarte serioase pe care le face armata ucraineana pentru a proteja teritoriul tarii, cautand sa obtina pacea pentru toti cetatenii ucrainieni.

“Astăzi este o altă zi de sancțiuni. Sancțiuni împotriva persoanelor juridice și persoanelor fizice – majoritatea sunt ruși – care lucrează pentru teroare.

În total, 220 de companii și 51 de persoane fizice. Acestea sunt întreprinderi din industria de apărare și companii rusești afiliate. Întreprinderi care servesc războiul. Și persoanele prin care aceste companii sunt administrate.

Nu toate operează pe teritoriul statului terorist, unele – în alte țări. Dar toată lumea va primi presiune globală. Pas cu pas, colectăm date complete despre toți cei care lucrează pentru agresiune – direct sau indirect. Fiecare astfel de persoană va fi blocată, iar sancțiunile noastre ucrainene fie sunt deja sincronizate, fie vor fi sincronizate cu sancțiunile lumii libere.

Când Rusia a început această agresiune, s-au uitat la lume de parcă s-ar fi privit în oglindă. Ei credeau că se presupune că toată lumea din lume era cinica și disprețuiește oamenii în același mod ca proprietarii Rusiei.

Dar lumea este diferită – lumea ne ajută să protejăm viața. Și oricine merge împotriva lumii va deveni marginal. Rusia nu va câștiga nimic și va pierde totul. Împreună cu cei care încearcă cumva să-l ajute în teroare.

Vom continua demersurile de sancțiuni, iar noi pachete de sancțiuni sunt pe cale – chiar mai extinse.

Este pacea pe care o vom lăsa copiilor și nepoților noștri ca moștenire de astăzi. Nu avem și nu vrem alte alternative. Dar pentru a lăsa o moștenire de pace, trebuie să ajungem în ziua în care putem spune că încheiem acest război cu victoria noastră. Glorie Ucrainei!

This post was last modified on mai 28, 2023, 12:27 AM 00:27

Disqus Comments Loading...