X

LIDL Romania: GRATUIT pentru Clienti, Decizia SPECIALA Anuntata Oficial!

LIDL Romania a luat decizia oficiala de a ii anunta pe clientii din toate colturile Romaniei despre ceea ce a hotarat sa le ofere gratuit chiar in acest moment, iar asta pentru ca in oricare dintre magazinele sale din tara este activa o campanie speciala, in baza careia putem castiga o pserie de premii foarte interesante.

LIDL Romania a hotarat sa le ofere romanilor care au carduri LIDL Plus posibilitatea de a castiga oricare dintre premiile de mai jos, daca decid sa-si faca cumparaturile din locatiile sale, scanand cardurile de fidelitate, care au fost emise de catre companie, si care aduc o varietate de beneficii chiar acum.

Vorbim despre un set de masina de spalat si uscator de la Samsung, 5 grater Landmann, insa si 3 camere Insta360 X3, iar pentru a intra in concursul pentru a le castiga, nu trebuie decat sa acumulati 6 puncte in cadrul aplicatiei LIDL Plus, in baza cumparaturilor pe care le facem in momentul in care mergem in magazinele LIDL din tara.

LIDL organizeaza aceasta promotie pentru oricare dintre romanii din toata tara care au un card LIDL Plus, aceasta fiind o conditie esentiala si eliminatorie pentru a putea fi luati in considerare pentru a castiga premiile care ne sunt oferite acum, asa ca merita sa va uitati cu atentie la promotiile existente.

Ți-am pregătit un nou concurs #LidlPlus! Acumulează 6 puncte în aplicație, înscrie-te și poți câștiga premiile din imagine. Scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat, acumulează 6 puncte în aplicație, confirmă înscrierea în concurs și poți câștiga! Promoția se desfășoară în perioada 29.05 – 25.06.2023. Valoarea unui punct este de 30 de lei.

This post was last modified on mai 31, 2023, 11:15 PM 23:15

Disqus Comments Loading...