X

Apple: Decizia IMPORTANTA in Ziua WWDC 2023 si a Lansarii iOS 17

Apple a luat o decizie foarte importanta pentru ziua in care WWDC 2023 va aduce lumii intregi atat lansarea iOS 17, cat si o serie de noi produse asteptate de ani de zile, unul dintre cele mai importante fiind o casca pentru realitate virtuala, care urmeaza sa fie prezentata, astazi, si care ar urma sa poata fi inclusiv testata.

Apple ar fi pregatit o zona speciala in cadrul careia dezvoltatorii de aplicatii ar urma sa poata testa aceasta casca pentru realitate augmentata, in cadrul teatrului Steve Jobs fiind amenajata o zona, acoperita de lumina soarelui, in care dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice/Mac-uri, vor putea testa acest nou produs important.

Apple va prezenta o casca pentru realitate virtuala

Casca pentru realitate virtuala pe care Apple vrea sa o prezinte in cadrul WWDC 2023, ar trebui sa functioneze inclusiv cu iPhone si iPad, pentru jocuri, deci e foarte posibil ca iOS 17 sa fie gandit special pentru a avea integrat suport pentru acest produs important, pe care cei din Cupertino vor s-al ofere in mod oficial.

Deocamdata nu se stie foarte clar cand anume urmeaza sa fie lansata casca pentru realitate virtuala, la care cei de la Apple lucreaza de foarte multa vreme, insa nu este exclus sa o vedem in Apple Store-uri undeva in cursul urmatorului an, nu mai devreme de toamna, asa cum se intampla de obicei cu produsele prezentate la WWDC-uri.

Se pare că Apple va avea și o zonă de testare în Teatrul Steve Jobs, deschisă dezvoltatorilor, pentru după prezentarea – pe lângă construirea căștilor. Keynote-ul va fi jucat în același loc ca anul trecut, dar există o nouă nuanță pentru a acoperi oamenii și a preveni arsurile solare.

This post was last modified on iun. 5, 2023, 12:01 PM 12:01

Disqus Comments Loading...